En blogg om husköp

Vilken flyttfirma ska man välja?


skrivet den 02 jun av Admin, klockan:08:58

Jag har nu letat efter ett nytt hus en längre tid och det finns flera heta kandidater som jag upptäckt i mitt letande. Det känns som att det närmar sig ett köp och att det bara är en tidsfråga innan jag lyckas vinna en budgivning. För tillfället kollar jag på tre olika hus som jag skulle kunna tänka mig att köpa för rätt pris. Det jag nu funderar på är vilken flyttfirma man ska välja? Det finns flera olika alternativ och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Dessutom kommer jag vilja ha hjälp med flyttstädet. Frågan är då om man kan använda samma företag för detta. Därför tänker jag att jag helt enkelt får kontakta lite olika firmor för att se vad de har att erbjuda och fortsätta därifrån. 

Det är bara att köra på, howdy partners! 


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt