En blogg om husköp

Arkitektritade hus är fantastiska ting


skrivet den 16 aug av Admin, klockan:14:37

Arkitektritade hus

Något som är snuskigt dyrt och väldigt underhållande är att kika på hus som är arkitektritade. Klickade mig runt på nätet för att kika vad det kostar att fixa ett nybyggt hus som är ritat av en arkitekt, det kan landa på allt från 2 miljoner till oändligheten. Det beror självklart på hur du väljer att få det ritat och av vem. Det är i princip omöjligt att lägga en prislapp på vad det egentligen kostar.

Funkishus

Funkishus eller funktionalism är en typ av arkitektur som har växt fram i Europa sedan 1920 och även i Sverige. Vilket jag ser om en väldigt attraktiv stil på hus, gillar när strukturen formar sig efter geometriska ting exempelvis kub och rätblock. Det är en formgivning jag hade kunnat använda mig av om jag skulle tagit fram ett hus med en arkitekt. Det häftiga är verkligen att man kan trixa och fixa precis hur man vill, har jag tid och pengar i framtiden kommer att investera i arkitektriade hus och kränga vidare.

 

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Kommentarer är stängt